Reactie Harbaoui: "Er staan ons nog mooie dingen te wachten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Harbaoui: "Er staan ons nog mooie dingen te wachten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een van de smaakmakers bij een collectief sterk Lokeren was ongetwijfeld Hamdi Harbaoui. De aanvaller had met twee doelpunten een groot aandeel in de zege van zijn team.

Harbaoui scoorde twee keer tegen Cercle en zette z’n totaal zo op zes, waarmee hij bovenaan de topschutterslijst komt. “Da’s leuk, al denk ik daar niet teveel aan. Het belangrijkste is dat ik er elke match opnieuw sta en dat probeer ik dan ook te doen. Ik geniet van m’n match en m’n doelpunten, maar na een dag of twee is alles uitgewist en focus ik weer op de volgende wedstrijd.”

Terwijl we dit interview afnemen, passeert Peter Maes en roept z’n aanvaller plagerig toe dat hij niet moet gaan zweven door alle persaandacht. “Weet je coach, als ik niet scoor, staat er niemand en krijg ik een vier in alle kranten… (lacht) Ach, ik doe gewoon m’n best, maar alleen ben ik niets, we realiseren dit als team.”

En het is inderdaad een gouden trio vooraan bij Lokeren: Remacle, Vanaken en Harbaoui. “Ja, dat loopt erg goed. We zijn vrienden, het klikt op en naast het veld en dat is dé manier om het te doen werken. We moeten gewoon zo verder doen en van niemand bang zijn, dan staan er ons nog mooie dingen te wachten.”

"Ik wil gewoon scoren, hoe dat dan gebeurt, is niet zo belangrijk"

Van mooi gesproken, het tweede doelpunt van Harbaoui vanavond was een pareltje. “Zoiets doe je niet met opzet natuurlijk maar het is wel fijn. Je hebt een fractie van een seconde om te reageren. Ik wil gewoon scoren, hoe dat dan gebeurt, is niet zo belangrijk.”

Hoe bescheiden de spits ook is, geen twijfel mogelijk dat hij veel kans maakt op de titel ‘mooiste doelpunt van het weekend’.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties