Reactie De fauw relativeert nederlaag: "We zullen nog wel eens verliezen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
De fauw relativeert nederlaag: "We zullen nog wel eens verliezen"
Foto: © SC

Zulte Waregem weet weer wat verliezen is. Tegen Genk liep Essevee zijn eerste seizoensnederlaag op. Aanvoerder De fauw relativeert: "We zullen nog wel eens verliezen".

Door Robby Morren

"Dit is een zware nederlaag. We waren nochtans goed aan de wedstrijd begonnen maar misschien viel onze goal iets te snel. Na die voorsprong zijn we ons spel niet blijven spelen. De ruimtes werden te groot om te verdedigen en Genk ging met de lange bal spelen."

"We hebben te open gespeeld, dat mogen we niet meer doen. Dat Colpaert na een kwartier uitviel, heeft ons ook niet geholpen. Met hem verdwenen toch wel wat automatismen achterin."

Vossen en Mboyo toonden zich een gesel voor de Essevee-defensie. "Mboyo is natuurlijk heel sterk en snel maar dat wisten we op voorhand." Of Genk het zwarte beest is voor Zulte Waregem? "Nee, dat vind ik niet. We hebben ook al gewonnen tegen hen."

Lessen trekken

Het is de eerste competitienederlaag voor Zulte Waregem. "Dat kan gebeuren natuurlijk, we zullen nog wel eens verliezen", relativeert de aanvoerder. "Genk is een goede ploeg en zij moesten ook winnen. We moeten zorgen dat we hier nu lessen uit trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties