Reactie Geel-doelman Blondeel: "Het wordt geen makkelijk seizoen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Geel-doelman Blondeel: "Het wordt geen makkelijk seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joris Blondeel keepte zaterdag een sterke wedstrijd tegen Moeskroen Peruwelz. Toch moest de doelman zich één keer omdraaien en zo bleef Geel met lege handen achter. Blondeel beseft dat het een moeilijk seizoen zal worden.

Door Robby Morren

"Ik ben tevreden over mijn eigen wedstrijd maar het is wel jammer dat we de drie punten niet thuis konden houden. Mijn individuele prestatie was goed maar als je dan verliest, ben je toch teleurgesteld."

"We kwamen snel in de tweede helft op achterstand en dan moesten we risico's gaan nemen. Ik vind dat we een punt hadden verdiend. We waren niet onder de indruk van Moeskroen Peruwelz. Zij zakten terug en uiteindelijk hebben wij niet zoveel weggegeven. De bal wilde net niet goed vallen voor ons, jammer."

Blondeel ziet Moeskroen wel ver geraken dit seizoen. "Het is een ploeg die op wilskracht wint met het kleinste verschil. Zulke ploegen spelen kampioen." 

Ploeg voor derde klasse

Geel zelf gaat volgens hem een moeilijk seizoen tegemoet. "We hadden een ploeg gemaakt voor derde klasse maar promoveerden dan toch. We zullen geen gemakkelijk seizoen hebben. Het is ook niet tegen ploegen als Moeskroen dat wij onze punten moeten pakken. We moeten vooral trachten te winnen tegen de ploegen uit de rechterkolom", besluit de doelman die tegen Eupen een schorsing moet uitzitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties