Meteen Belg in eerste 'Team of the Week' op FIFA 14

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Meteen Belg in eerste 'Team of the Week' op FIFA 14
Foto: © SC

FIFA 14 is volgende week pas te koop in de winkel, maar vandaag verscheen alvast het eerste 'Team of the Week' in de web app van Ultimate Team. Heel wat toppers in dat team en ook één Belg.

Onder meer Marco Reus en Pierre-Emerick Aubameyang (beiden Dortmund), Gylfi Sigurdsson (Tottenham) en Blaise Matuidi (PSG) schopten het tot het team nadat ze allen een sterke wedstrijd speelden dit weekend.

De makers van het voetbalspelletje namen echter ook één Belg op in de selectie. Ilombé Mboyo valt de eer om als eerste Belg in het Team of the Week van FIFA 14 te staan. De Genk-aanvaller speelde een geweldige wedstrijd tegen Zulte Waregem. Hij scoorde zelf twee goals, terwijl hij ook goed was voor twee assists.

Veel goalgetters

Mboyo behoort dan wel tot de selectie van achttien, hij moet zich wel tevreden stellen met een plaatsje op de bank. De concurrentie was immers niet mals: El Hamdaoui (3 goals, 1 assist), Mitroglou (3 goals) en Jo (3 goals) deden het nog net iets beter dit weekend.

Basiself: Ulreich (Stuttgart); Campagnaro (Inter), Garay (Benfica), Abdennour (Toulouse); Aubameyang (Dortmund), Ramsey (Arsenal), Matuidi (PSG), Reus (Dortmund); El Hamdaoui (Malaga), Jo (Mineiro), Mitroglou (Olympiakos).

Bank: Jääskeläinen (West Ham), Tonelli (Empoli), Bryson (Derby County), Sigurdsson (Tottenham), Quintana (Jagiellonia), Voronin (Dinamo Moskou), Mboyo (Genk).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties