Clement: "Heel veel zin in opdracht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Clement: "Heel veel zin in opdracht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement en Stephane Van der Heyden moeten het blauw-zwarte schip zondag voorbij RSC Anderlecht loodsen. "Ik heb er geen probleem mee dat ik slechts een tussenpaus ben", liet eerstgenoemde alvast optekenen.

Juan Carlos Garrido werd gisteren de laan uitgestuurd bij Club Brugge. In afwachting van de komst van Michel Preud’homme nemen Philippe Clement en Stephane Van der Heyden de honneurs waar in de klassieker tegen RSC Anderlecht. “Ik ben alleszins niet van plan om grote veranderingen door te voeren”, aldus Clement in Het Nieuwsblad. “Wat er nu zal gebeuren met Eidur Gudjohnsen? Hij is gewoon een onderdeel van het geheel.”

“Ik was eerlijk gezegd verrast door het ontslag van Garrido”, geeft Clement toe. “Ik heb alleszins nooit gemerkt dat de spelersgroep niet langer achter de Spanjaard stond, maar het is onmogelijk om iedereen tevreden te houden. Ik ben trouwens van mening dat er wel nog groei mogelijk was, maar het clubbestuur heeft anders beslist.”

Terwijl Preud’homme op zich laat wachten (de oefenmeester moet nog enkele zaken afhandelen in Saoedi-Arabië, nvdr.) is Clement dus de T1 bij Club. En dat net tegen Anderlecht. Zit er opnieuw een horrorscenario aan te komen? “Ik heb er net heel veel zin in”, lacht Clement. “Die 6-1 was trouwens niet het pijnlijkste moment uit mijn loopbaan. Of het me stoort dat ik slechts een tussenpaus ben? Nee, de afspraken met Michel zijn al duidelijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties