Reactie Mpoku: "Verdienden de zege"

Mpoku: "Verdienden de zege"
Foto: © SC

Standard ging gisteravond met de billen bloot tegen Esbjerg. Paul-José Mpoku zag dat Standard wel de kansen had om te winnen, maar dat het vaak veel te traag ging.

Sander De Graeve in Luik

"Het is heel jammer, tot hiertoe deden we alles al goed. Als je de kansen optelt denk ik ook dat we een overwinning verdienen", stak Mpoku van wal. "Dat is voetbal, soms win je en soms verlies je. Het is alleen jammer dat dat vanavond moest gebeuren."

Hij wou het achteraf niet op Ben Haim en Vainqueur steken die in de fout gingen bij de late goal van Bakenga. "We verliezen als ploeg en moeten het niet op William of Tal gaan steken." De gemiste kansen waren wel een doorn in het oog. "We konden het hen moeilijk maken wanneer we een hoger tempo gingen spelen. Jammer dat we de kansen niet afmaakten en niet eerder die drang naar voren toonden."

"We wisten dat het een gevecht zou worden vanavond, nu moeten we terug naar de volgende match kijken." Die komt er snel aan, tegen Lokeren. "Het is een sterke ploeg en ze begonnen opnieuw goed aan het seizoen. Wij spelen thuis dus moeten we enkel naar onszelf kijken, niet naar de tegenstander."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties