Preud'homme: "Club gaf antwoord op al mijn vragen"

Preud'homme: "Club gaf antwoord op al mijn vragen"
Foto: © SC

Michel Preud'homme werd zopas voorgesteld als nieuwe coach van Club Brugge. De trainer miste zijn vrienden en kinderen, maar heeft ambitie met blauw-zwart: "Club Brugge moet thuis altijd de wet dicteren, ook tegen Anderlecht."

Van onze reporter ter plaatse

Preud'homme zat de voorbije jaren bij Al Shabab in Saoedi-Arabië: "Dat was mijn eigen keuze en ik heb er schitterende momenten gehad. Maar op een bepaald moment mis je bepaalde zaken: mijn vrienden, mijn kinderen en het fanatisme van de supporters", aldus de trainer.

"Club Brugge gaf een antwoord op al mijn vragen. Vincent, Bart en Arnar hebben de juiste woorden gebruikt om me te overhalen."

"Dat we in het verleden al contact hebben gehad, heeft het ook makkelijker gemaakt om nu tot een akkoord te komen. Toen was het niet mogelijk, nu ben ik blij dat alles geregeld is."

"Thuis altijd wet dicteren, ook tegen Anderlecht"

Voor alle duidelijkheid: Preud'homme zit zondag nog niet op de bank tegen Anderlecht: "Ik ben hier nog maar pas en de volgende dagen moet ik vooral veel te weten komen over de club", aldus de nieuwbakken coach. "Maar ik zie wel een heel mooie kern en ik heb dan ook ambitie."

Die ambities zijn duidelijk: "Ik wil er het maximale uithalen met deze kern. Ik wil altijd winnen. We moeten thuis altijd de wet dicteren, ook tegen Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties