Reactie Jutten: "Niet kansloos tegen Lierse"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Jutten: "Niet kansloos tegen Lierse"
Foto: © SC

Thomas Jutten haalde met Lommel United tegen Eendracht Aalst eindelijk de eerste zege van het seizoen. Hij was uiteraard erg tevreden en blikt meteen vooruit richting de bekermatch tegen Lierse van morgen.

Door Dirk Pieters

"Het was zeker een verdiende overwinning. Ondanks dat we tegen 9 man speelden hebben we deze overwinning mooi afgedwongen. Het is een enorme opluchting, die eerste driepunter. We hebben er lang op moeten wachten en dan doet het extra deugd voor iedereen binnen de club."

Over zijn eigen prestatie was Jutten best tevreden. "Ik heb paar keer gevaarlijk kunnen zijn, maar ik besef dat ik nog hard zal moeten werken. We mogen helemaal nog niet tevreden zijn met onze huidige positie in de stand, maar we zijn toch al van die voorlaatste plaats af. Nu is het de bedoeling om daar niet meer te komen en enkel naar boven te kijken."

"Woensdag kunnen we vrij spelen in de beker tegen Lierse en wie weet wat we dan kunnen. We zijn zeker niet kansloos in een bekerwedstrijd tegen een eersteklasser. In het weekend in Heist zal het dan weer zeer moeilijk worden, maar we moeten gewoon vertrouwen putten uit deze overwinning en dan ben ik ervan overtuigd dat we het tot een goed einde kunnen brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties