Opmerkelijk: Nederlandse ref vergeet kaarten

Sander De Graeve
| 3 reacties

In het Nederlandse bekerduel tussen Heerenveen en Twente werd het 3-0 voor de thuisploeg. Na de rust zorgde scheidsrechter Vink wel voor verwarring en hilariteit. De man vergat namelijk zijn kaarten.

De ref had zich in de rust namelijk omgekleed. Hij trok een proper, droog, scheidsrechtersplunje aan en stapte opnieuw het veld op. Zijn fluit had hij alvast bij, want hij floot de tweede helft gezwind op gang. Toen twee minuten later Joey van den Berg een overtreding beging, liep alles wat minder gezwind.

Vink was zijn kaarten vergeten. Hij vertelde (arme) Joey dan maar verbaal dat hij een gele kaart gekregen had. Na afloop kon de man er allerminst om lachen. "Daar werd ik heel chagrijnig van. Dit gaat mij absoluut nooit meer gebeuren. Ik ben er ziek van."

Wat was het ergste wat u ooit vergat? Laat het ons weten in de comments.