Mignolet: "Geen probleem met Di Canio"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Mignolet: "Geen probleem met Di Canio"
Foto: © SC

Simon Mignolet kijkt morgen zijn ex- ploeg Sunderland in de ogen. Daar vloog onlangs manager Paolo Di Canio op de keien. Een vertroebelde relatie met enkele ervaren spelers zou daar aan de basis liggen, maar Mignolet merkte er alvast niets van.

"Ik had een goeie relatie met hem en we hadden nooit ruzie. Ik heb ook niet veel meer gehoord over wat er gebeurde sinds ik weg ben. Het zijn ook mijn zaken niet meer. Voor mij was het een goeie manager om mee samen te werken", aldus Mignolet aan de Daily Mirror.

Hij ziet ook een andere reden voor het ontslag van Di Canio. "Toen hij aankwam, haalden we prachtige resultaten tegen Newcastle en Everton. Als er een nieuwe manager aangesteld wordt, wil elke speler in de kleedkamer zich dubbel en dik bewijzen. Ik denk dat dat ook het doel is van Sunderland nu."

Verder vindt Mignolet het jammer dat zijn ex-ploeg het zo lastig heeft. "Ik zit niet met een gevoel van: 'godzijdank dat ik daar weg ben.' Ik weet hoe lastig het is om tegen degradatie te vechten. Ik denk vaak aan mijn vroegere ploegmaats die er nog spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties