Reactie Van Veldhoven: "Nu proberen een serie neer te zetten"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Van Veldhoven: "Nu proberen een serie neer te zetten"
Foto: © SC

KV Mechelen verloor tegen Genk met het kleinste verschil. Harm Van Veldhoven vond dat zijn team aanspraak kon maken op een punt. Mario Been gaf dan weer toe dat zijn team beter kan.

Robby Morren in Genk

"We kwamen naar hier met twee overwinningen, één tegen Bergen en één in de beker. Je weet op voorhand dat het moeilijk is op Genk maar er had voor ons meer in gezeten."

"Er zijn niet zoveel ploegen die een punt kunnen opeisen op Genk en dat kunnen wij wel, vind ik. We hebben het toch heel moeilijk gemaakt voor één van de sterkste verdedigingen in de competitie", aldus Van Veldhoven.

KV Mechelen heeft nu zowat alle topclubs achter de rug. De coach hoopt dat de punten in de komende weken zullen volgen. "Het wordt inderdaad tijd om te oogsten. Nu komen er wedstrijden aan tegen Cercle en Oostende, toch meer ploegen van ons niveau. We moeten trachten een serie neer te zetten."

Been: "Aanvallend te weinig"

Genk-coach Mario Been was natuurlijk tevreden met de overwinning maar hij bleef niet blind voor de tekorten. "Het belangrijkste van de avond is dat we de drie punten pakten maar ik wil de ogen niet sluiten voor wat nog beter moet. Vooral aanvallend hebben we te weinig gebracht", gaf hij toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties