Vader jonge Genkfan: "Jarno doet het goed"

Marc Van Den Noordgaete
| 9 reacties
Vader jonge Genkfan: "Jarno doet het goed"
Foto: © SC

Jarno, het vijfjarig jongetje dat eind augustus een zware val maakte in de Genkse Cristal Arena, is aan de beterhand. De piepjonge fan van Racing Genk liep een hersenzwelling op, zijn revalidatie is ondertussen begonnen.

"Onze jongen ligt nu al enkele dagen op de pediatrie, hij is nu ook van alle buisjes en darmpjes af en de revalidatie is begonnen", zegt zijn papa Kim, die zelf loopbaanonderbreking nam om de kleuter constant bij te staan. "De achterligwonde op zijn achterhoofd geneest wel nog niet goed, een plastisch chirurg zal vaststellen wat er aan de hand is."

Spreken en stappen

"In de loop van de komende week zal ook worden bekeken of Jarno naar een revalidatiecentrum moet en welke dan het best bij zijn behoeften zal passen. Jarno doet het echter wel goed. Hij spreekt hier en daar wat en kan mits ondersteuning ook enkele stappen zetten", vervolgt zijn vader op de website van Racing Genk.

Fleurt op

"Hij fleurt ook op als bepaalde personen in zijn buurt zijn, vooral als onze andere kinderen er zijn wil hij lachen en spelen. Ook eten gaat nu al beter. Jarno mag momenteel wel nog niet teveel bezoek krijgen", aldus vader Kim, die in de week bij zijn zoon overnacht. "Zijn mama doet dat in het weekend. Het kost ons een deel van ons inkomen, maar Jarno is op dit moment veel belangrijker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties