Helpt AC Milan Vermaelen een handje?

Helpt AC Milan Vermaelen een handje?
Foto: © SC

AC Milan zou in de markt zijn voor een centrale verdediger en daarbij zouden twee Premier League-spelers in beeld zijn: Nemanja Vidic en... Thomas Vermaelen. De eerste is de eerste keuze, de tweede misschien wel de meest realistische.

Massimiliano Allegri, coach van AC Milan, heeft te verstaan gegeven dat hij in januari een nieuwe verdediger wil gaan halen. Volgens enkele Britse bronnen richt de Italiaan in de eerste plaats zijn pijlen op Nemanja Vidic, die bij Manchester United op een zijspoor is beland. Alhoewel de Serviër nog steeds een belangrijke rol speelt in de kleedkamer bij The Mancunians en de 31-jarige zelf heeft aangegeven niet onmiddellijk plannen heeft om te vertrekken.

Tweede optie op het lijstje van Allegri is Thomas Vermaelen. En dat zou misschien wel eens realistischer kunnen zijn aangezien de van blessure herstelde kapitein van Arsenal blijkbaar niet meer in de plannen van Arsène Wenger voorkomt. Per Mertesacker en Laurent Koscielny. En in januari heeft Wenger plannen om nog een centrale verdediger te halen.

Vermaelen belandde vorig seizoen op de bank na enkele zwakke prestaties en blesseerde zich daarna. Met het WK in Brazilië in aankomst kan de 27-jarige skipper van The Gunners het zich niet veroorloven op de bank te blijven zitten. Een vertrek in januari behoort dus tot de mogelijkheden en dus zou hij binnenkort wel eens het shirt van de Rossonneri kunnen dragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties