Lukaku vol vertrouwen richting City

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Lukaku vol vertrouwen richting City
Foto: © SC

Vandaag staat in het Etihad-stadium in Manchester de clash tussen Manchester City en Everton op het programma. Alle ogen zijn gericht op Romelu Lukaku na zijn glansprestatie van vorige week. De jongeling blikt op Everton-tv graag vooruit naar het duel met Kompany.

Everton staat op een knappe vierde plaats in de Premier League. Bovendien is het de enige ploeg die nog niet verloor dit seizoen. Knappe statistieken voor de troepen van coach Martinez. Ook Rode Duivel Romelu Lukaku steekt in bloedvorm: twee doelpunten en een assist in zijn eerste basisplaats.

“Hopelijk is dit het begin van veel meer”, zei Big Rom tegenover Everton TV. “Ik wil niet voorspellen hoeveel ik er zal maken, ik wil vooral goed spelen. De rest volgt dan vanzelf”. “We hebben een goed team, al moeten we leren om wedstrijden simpel te houden”.

“Ik wil bewijzen dat ik iedereen de baas kan. Ja, ook Vincent Kompany

Groot contrast met de miljoenenploeg van coach Pelligrini. De ploeg staat op de rand van een crisis na de nederlaag vorige week tegen Aston Villa en de pijnlijke afgang tegen Bayern München in de Champions League. Flaterende keeper Joe Hart bevindt zich momenteel in het oog van de storm en ook zijn coach is niet langer overtuigd van zijn onbetwistbare status.

Ten slotte blikte Lukaku vooruit naar het persoonlijk duel met Vincent Kompany. “Ik wil bewijzen dat ik iedereen de baas kan. Ja, ook Vincent Kompany”.
Bij winst kan City vanmiddag over Everton wippen naar de vierde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties