Verbist: "Probleem Cercle ligt niet bij doelmannen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Verbist: "Probleem Cercle ligt niet bij doelmannen"
Foto: © SC

Bram Verbist komt opnieuw boven water bij Cercle Brugge. Of het lijkt althans zo. De doelman zit dan wel in de wedstrijdkern voor de verplaatsing naar KV Mechelen, maar zal zijn handschoenen amper nodig hebben.

Door Cédric De Volder

Bram Verbist is opnieuw een speler van Cercle Brugge. De doelman werd vlak voor het einde van de transferperiode aan de kant geschoven bij De Vereniging. Een nieuwe club vinden bleek geen eitje voor de 30-jarige Antwerpenaar. Voor de verplaatsing Achter De Kazerne maakt Verbist opnieuw deel uit van de groen-zwarte selectie.

“Ik was stomverbaasd toen ik mijn naam tussen de geselecteerden zag staan”, vertelt Verbist in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Jo Coppens zal echter opnieuw op de bank plaatsnemen, dus mijn rol eindigt na de opwarming. Daarna ga ik gewoon op de tribune zitten, dus veel verandering is er eigenlijk niet.”

"Met mij in doel niet anders"

Verbist laat het hoofd echter niet hangen en hoopt nog steeds op een nieuwe kans bij ‘zijn’ team. “De trainer heeft me de voorbije dagen al laten weten dat ik enorm scherp aan het trainen ben. Volgende week volgt er een evaluatie rond de doelmannen en ik hoop op goed nieuws. Mijn gevoel zegt me dat ik nog van dienst kan zijn voor Cercle. Net zoals ik dat de voorbije seizoenen ook al was.”

Verbist zag Joris Delle de voorbije weken tussen zijn palen staan. Veel zoden bracht de wissel echter nog niet aan de dijk. “Het probleem van Cercle ligt niet aan de doelmannen”, besluit de goalie. “Dat zeg ik al een hele tijd. Ik heb alle wedstrijden gezien en er valt Joris niets te verwijten. Maar dat zou met mij in doel niet anders geweest zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties