Michu heeft eerste Spaanse selectie beet

Joris De Wolf
| 0 reacties
Michu heeft eerste Spaanse selectie beet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spaans bondscoach Vicente del Bosque heeft de geblesseerde David Villa vervangen door Michu. Voor de 27- jarige aanvaller is het zijn eerste selectie bij de nationale ploeg. Spanje speelt vrijdag tegen Wit- Rusland en volgende week dinsdag tegen Georgië.

De Swansea-spits neemt dus de plaats in van David Villa die met een enkelblessure sukkelt. Hij liep die op tijdens de wedstrijd van Atlético Madrid tegen Celta de Vigo. Hoe lang Villa geblesseerd is is nog niet geweten.

Michu, die vorig seizoen de overstap maakte van Rayo Vallecano naar de Premier League, zit aan een mooi gemiddelde in Engeland. Dit seizoen vond hij al twee keer de weg naar het doel. Vorig jaar deed hij zeventien keer de netten trillen.

De spits kan dus komend weekend zijn debuut maken voor de Spaanse nationale ploeg. Spanje staat momenteel eerste in groep I met evenveel punten als Frankrijk. De roodhemden hebben wel een beter doelpuntensaldo. Vrijdag nemen ze het op tegen Wit Rusland en op 15 oktober trekken Michu en co naar Georgië. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties