Van den Brom: "Ja, ik verwacht steun van mijn bazen"

Van den Brom: "Ja, ik verwacht steun van mijn bazen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom zal er nog een paar slapeloze nachten bijkrijgen. Anderlecht voetbalde tegen Kortrijk negentig minuten apathisch, woorden die de trainer zelf in zijn mond nam.

Dat het niet goed was, kon niemand ontkennen, ook Van den Brom niet. "Ik dacht dat we al hersteld zouden zijn van de zware match tegen Olympiakos, maar dat was niet zo. Dat zou niet mogen, normaal moet dat verwerkt zijn", aldus Van den Brom. "Ik probeerde door alleen Cyriac in te brengen, maar iedereen speelde apathisch.We kunnen enkel een resultaat neerzetten als we met zijn allen goed zijn."

Van den Brom kwam na de wedstrijd dan ook in een doodse kleedkamer terecht. "Normaal zit ik niet om mijn woorden verlegen, maar nu wist ik ook niet goed wat zeggen. Ik wou zeggen dat er niemand iets te verwijten viel, maar ik kreeg het heel moeilijk uit mijn strot."

Dat Gillet de volle laag kreeg van het publiek lag ook gevoelig. "Normaal gezien ben ik super tevreden over onze fans, maar vandaag wilden ze een pispaal zoeken. En dan komen ze makkelijk uit bij Gillet, de aanvoerder. En ook bij Cyriac die de kansen miste."

Met vier verliezen in zes matchen wordt de positie van Van den Brom er niet sterker op. En dat hij druk voelt, kan hij niet ontkennen. "Vier keer verliezen is natuurlijk te veel. Maar we hebben voor het seizoen gekozen om een bepaalde weg op te gaan en daar zie je nu de consequenties van. Ik ben er echter van overtuigd dat het tegen het einde van de rit steeds beter zal gaan."

Maar wat op de korte termijn? "Ja, ik verwacht nu rugdekking van mijn bazen", zei Van den Brom die bij een volgende vraag daarover nogal kregelig reageerde. "Bent u doof misschien? Ik heb er al op geantwoord."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties