Chris Janssens: "We zijn op de goede weg"

Chris Janssens: "We zijn op de goede weg"
Foto: © SC

Chris Janssens was op de persconferentie na de wedstrijd tegen Sint-Truiden lovend over de prestatie van zijn spelers. De coach van Eendracht Aalst wijst op de mentaliteit in de groep. "De spelers hebben vorige week vertrouwen. De mentaliteit vandaag was super

“We waren zeer goed aan de wedstrijd begonnen. Jammer dat we onze voorsprong zo snel uit handen hebben gegeven.” De Ajuinen kregen een minuut na hun openingsdoelpunt alweer een goal tegen. “Ik denk dat er maar een iemand is in tweede klasse die de zo’n doelpunt kan maken en dat is Grégory Dufer.”

“De eerste helft was duidelijk voor ons, in de tweede helft kwam STVV iets gevaarlijker opzetten. Maar al bij al denk ik dat 1-1 een terechte uitslag is. hopelijk kunnen we de komende weken onze goede vorm bevestigen tegen  RWDM Brussels en Westerlo. We moeten zeker in staat zijn om een 3 op 6 te halen. Alles wat meer is, zou fantastisch zijn.”

Mpenza
“Hopelijk krijgen we woensdag goed nieuws van de FIFA (dan wordt er beslist wat er met Emile Mpenza gebeurt, nvdr). Als ik Emile bezig zie op training, dan stel ik vast dat hij nog altijd die snelheid en die neus voor doelpunten heeft. Dat missen we toch een beetje.”

“Als trainer kan ik niet naders dan tevreden zijn met de recente 4 op 6. We zijn zeker op de goede weg, we moeten verder bouwen op dit elan. Zeker voor onze supporters is het belangrijk om ze te verwennen met goed voetbal”, besluit Janssens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties