Evra haalt uit naar Franse analisten: "Het zijn zwervers en parasieten"

Evra haalt uit naar Franse analisten: "Het zijn zwervers en parasieten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spanningen die in Frankrijk opgebouwd zijn tijdens het WK 2010 zijn nog steeds aan het sluimeren. En in sommige gevallen komen ze nog eens krachtig naar de oppervlakte. Zoals bij Patrice Evra, die dit weekend zijn hart nog eens luchtte.

Vooral de Franse pers krijgt er van langs. Evra werd door hen aangeduid als de grote aanstoker en dat zint hem nu nog altijd niet. "Ze liegen tegen het Franse volk als ze zeggen dat Evra ongeliefd is. Ik arrogant? Dat is niet waar. De mensen in Frankrijk zijn enorm vriendelijk, maar ik heb een probleem met de analisten", aldus de verdediger van Manchester United bij Telefoot.

"Ik nam Michel Fernandel (een bekende analist in Frankrijk, nvdr.) mee naar Old Trafford in 2008 en hij waande zich in Euro Disney. Bixente Lizarazu? Ik weet niet wat hij tegen mij heeft. Hij zal wel zijn redenen hebben", zegt hij over de vroegere international en momenteel analist.

"Hij is nooit verkozen tot beste vleugelverdediger ter wereld, ik wel. Toen ik bij de nationale ploeg van Frankrijk kwam heeft hij nooit mijn hand geschud. Zo is hij nou eenmaal. Ze moeten stoppen met praten, want ze gaan te ver. Het raakt mij niet, maar mijn familie wel. Die zwervers moeten stoppen met liegen tegen Frankrijk, het zijn parasieten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties