Ferguson: "Een prijs winnen zou geweldig zijn"

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Ferguson: "Een prijs winnen zou geweldig zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger met Manchester United. Sinds David Moyes afgelopen zomer de scepter overnam van club-legende Sir Alex Ferguson kent United een desastreus seizoensbegin. Ferguson steunt zijn opvolger en probeert de achterban wat te sussen.

“Het zou voor David al geweldig zijn mocht hij 1 trofee winnen. Het maakt niet uit of het nu de FA Cup, de Premier League of een Europese beker is”, aldus een bezorgde Ferguson. Door het puntenverlies gisteren tegen Southampton staan’ The Red Devils’ al acht punten achter op Arsenal.

Sir Alex denkt niet dat de positie van Moyes al ter discussie staat: “Hij heeft de steun, United is een stabiele club die geleid wordt door bekwame personen. Hij heeft enkel een beetje geluk nodig. Ik hoop dat hij het redt”, stak hij Moyes een hart onder de riem.

Moyes zelf blijft koel onder de tegenvallende prestaties: “Ferguson heeft iets geweldigs opgebouwd en kan met zijn ervaring elke ploeg beter doen spelen. Maar het zijn de spelers die op het veld moeten bewijzen dat ze hun plaats verdienen.”

Komende week spelen de Mancunians in de Champions League thuis tegen Sociedad. Met vier punten uit twee wedstrijden staan ze samen met Donetsk aan de leiding in groep A.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties