Reactie Van Eenoo: "Jammer voor Gregory"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Van Eenoo: "Jammer voor Gregory"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle speelde gisteravond 1-1 gelijk tegen AA Gent. Op zich geen slecht resultaat, maar de Vereniging stond lange tijd op voorsprong. Een eigen doelpunt van Gregory Mertens deed Cercle uiteindelijk de das om.

Sander De Graeve in Gent

Lukas Van Eenoo was achteraf niet helemaal ontevreden met het gelijkspel. "Het doet deugd. Het is jammer van die gelijkmaker, maar een gelijkspel op Gent is geen slecht resultaat. Dat we tegen zo'n ploeg resultaat kunnen halen is erg positief. Voor de match tegen Mechelen was er veel twijfel, maar nu staat er wel een ploeg."

Cercle scoorde erg snel de 0-1. "Het was erg belangrijk dat we zo vroeg op voorsprong kwamen. Het is alleen jammer dat we daarna nog een paar keer ruimte op de counter kregen, maar het niet goed uitspeelden. Een overwinning zat er in, maar een gelijkspel is terecht volgens mij."

Uiteindelijk deed een own-goal van Mertens Cercle de das om. "Het is natuurlijk jammer, vooral voor Gregory. Hij speelde een goeie match, maar die own-goal en die rode kaart overschaduwen dat. Hij is een ex-speler van AA Gent, dus hebben we in de kleedkamer wel al lachend gezegd dat hij het met opzet deed."

Van Eenoo viel een tijdje naast de ploeg, maar staat er nu opnieuw. "Het was een keuze van de trainer, hij wou iets directer gaan spelen en wou meer power in zijn ploeg. Ik ben hard blijven werken op training en heb mijn kans afgewacht. Vandaag kreeg ik ze en ik denk dat het niet slecht was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties