Reactie Van Damme: "Doorgaan, riepen we tijdens de rust!"

Marc Van Den Noordgaete
| 13 reacties
Van Damme: "Doorgaan, riepen we tijdens de rust!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joachim Van Damme was tegen Oud-Heverlee Leuven één van de betere KV Mechelenspelers. Hij was nadrukkelijk aanwezig op het middenveld en bracht zijn ploeg ook aanvallende impulsen bij. Na zijn blessureleed hoopt hij op een definitieve start bij Malinois.

Marc Van Den Noordgaete in Mechelen

"Het doet deugd dat ik eindelijk voluit kan gaan, want door allerhande blessures kon ik nog niet echt rekenen op een basisplaats", glunderde de voormalige Waasland-Beverenspeler na de wedstrijd. "Nu hoop ik dat ik echt vertrokken ben en mijn waarde kan laten zien voor dit team, toch wel het belangrijkste."

Van Damme vond de zege van zijn ploeg oververdiend. "Leuven heeft niet veel kansen afgdwongen, maar hun 1-1 gelijkmaker vlak voor de rust zorgde wel voor een domper. Maar dan hebben we de koppen bijeen gestoken en riepen we: doorgaan!!! Na de 2-1 kwam er wel terug wat schrik in onze rangen. We raakten moeilijk onder de druk uit, maar al bij al ging dit gepaard met weinig doelkansen en trokken we het laken in de slotfase naar onze kant."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties