Reactie Van Geneugden: "Ref begreep Robson wellicht niet"

Marc Van Den Noordgaete
| 2 reacties
Van Geneugden: "Ref begreep Robson wellicht niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL-trainer Ronny Van Geneugden zag zijn team in de slotfase met 4-2 onderuit gaan bij KV Mechelen. Op zich geen ramp met de wedstrijd tegen rode lantaarn Bergen in het verschiet, maar de Limburger moet het dan wellicht rooien zonder Pettersson en al zeker zonder Robson en Messoudi.

Marc Van Den Noordgaete in Mechelen

De Slag om de Dijle begon al niet hoopvol voor Leuven, want Kenny Thompson viel tijdens de opwarming uit. Zijn spierscheurtje in de kuit was dan toch niet geheeld, zodat Ludovic Buysens zijn plaats innam. "Waar hij ook speelt, Ludo trekt altijd zijn streng", motiveerde Van Geneugden zijn keuze op de website van zijn club. "Tegen Alessandro Cordaro is zijn sterk positiespel in de één tegen één bovendien een belangrijk wapen."

"Tijdens de eerste helft toonden Mechelen en OHL te veel respect voor elkaar", had de Limburger het over de wedstrijd zelf. "We mochten wel blij zijn met de 1-1 ruststand, maar na de pauze voetbalden we feller en gretiger. Zoals ik het overigens had gevraagd. Het mocht echter niet zijn, ook al door de kaarten die we in de slotfase pakten."

Te vermijden

Niet alleen Tom Pettersson mocht met rood inrukken, ook Robson werd van het veld gestuurd en Messoudi pakte zijn vijfde gele kaart. De laatste twee missen dus de levensbelangrijke wedstrijd tegen Bergen, voor Pettersson wordt het afwachten tot dinsdag. "Tom probeerde bij de 2-2 een doelpunt te vermijden, maar Mo en Robson pakten geel voor protest. Daar zullen we het zeker over hebben. Misschien begreep ref Bourdouxhe het Portugees van Robson niet", grimaste Van Geneugden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties