Devroe: "Garanties van Coucke waren doorslaggevend"

Devroe: "Garanties van Coucke waren doorslaggevend"
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Luc Devroe trekt naar KV Oostende om er Sportief Directeur te worden. Weeral een greep uit het repertoire van Marc Coucke, die op korte tijd de kustploeg naar professionalisme aan het begeleiden is. Devroe zelf ziet de uitdaging alvast zitten.

Devroe weet waar zijn prioriteiten liggen. "Ik zal beginnen met alles goed te bekijken, om nadien bij te schaven", aldus de nieuwe sportief directeur in HLN. "We hebben een jonge trainer die nog veel moet leren. Mijn steun zal welkom zijn om hem goed te sturen. Fred Vanderbiest werkte de voorbije maanden op een eiland en werd veelal aan zijn lot overgelaten."

De voormalige sportief verantwoordelijke van Roeselare en Club Brugge weet dat hij voor een moeilijke taak staat. "De garanties die Marc Coucke me gaf, waren evenwel meer dan doorslaggevend. Geld was zeker niet de drijfveer, want in vergelijking met in Roeselare heb ik ingeleverd. Ik ga wel op zelfstandige basis aan de slag, want mijn activiteit in de immobiliënsector wil ik niet laten varen. Het moet perfect combineerbaar zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties