Reactie Gent heeft nog geloof: "Play-off I is nog niet weg"

Gent heeft nog geloof: "Play-off I is nog niet weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kon ook aan de Gaverbeek niet winnen. Het verloor met 3-2 en zo zoekt Mircea Rednic nog steeds naar zijn eerste driepunter. Geen reden tot paniek echter bij de Buffalo's.

Aernout Van Lindt in Waregem

Mircea Rednic erkende na de wedstrijd de sterkte van Zulte Waregem, zoals hij ook vooraf al had aangekondigd gecharmeerd te zijn door Essevee en Thorgan Hazard - altijd gevaarlijk aan de bal - in het bijzonder.

En het was uiteindelijk ook Hazard die voor het grootste gevaar zorgde: "We slikken te veel vermijdbare doelpunten", aldus Rednic. "In de box moet je duels kunnen winnen en dat is vandaag onvoldoende gelukt."

Fysieke problemen

Verder zijn de fysieke problemen nog niet van de baan bij AA Gent. "Het is niet echt logisch dat Zulte Waregem ons fysiek kan overmeesteren, want zij speelden al een pak meer Europese wedstrijden dan wij."

En toch is er nog geen reden tot paniek: "Het verschil met de ploegen uit play-off I is niet zo groot, dat hebben we al enkele keren gezien. Play-off I is nog niet weg, het is nog niet afgelopen." Een mening die ook door Ivan De Witte wordt gedeeld. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties