"Voetbal is duidelijk geen feest meer"

"Voetbal is duidelijk geen feest meer"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck is niet te spreken over de maatregelen die genomen worden voor de Champions League-wedstrijd tussen PSG en Anderlecht. De algemene manager van paars-wit verzette zich eerder tegen het feit dat RSCA slechts 600 tickets voor de wedstrijd kreeg.

Belgische en Franse ordediensten hebben zopas in Parijs overleg gepleegd omtrent de veiligheid van de Brusselse supporters. Die supporters zullen vanaf vanaf de Franse grens in Rekkem opgevangen worden door de Franse politie. Zij zullen hen begeleiden tot aan het stadion. Daar zullen de Anderlecht-fans uren op een parking moeten wachten vooraleer ze het stadion mogen betreden.

De directie van Anderlecht gaat niet akkoord met die beslissing. “De club is verbolgen door de bijna onmenselijke begeleiding van onze fans”, zegt Van Holsbeeck op de website van paars-wit. “Dit druist in tegen de geest van het internationale voetbal. Voetbal is duidelijk geen feest meer, de club zal zich tegen deze beslissing verzetten.” Anderlecht blijft ook ijveren voor meer dan 600 toeganstickets. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties