Been alert, maar met vertrouwen naar Bergen

Caroline Tonnelier
| 35 reacties
Been alert, maar met vertrouwen naar Bergen
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Mario Been kijkt met vertrouwen vooruit naar de wedstrijd tegen Bergen, maar is ook alert voor de verplaatsing naar de hekkensluiter. Hij vraagt van zijn ploeg minimaal dezelfde inzet als tegen Kortrijk.

Vorig seizoen liet KRC Genk het vaak afweten tegen de mindere ploegen. Dit jaar verwacht coach Been dat zijn ploeg geen steken laat vallen. “Nu hebben we meer onverzettelijkheid in de ploeg. En het positieve gevoel van vijftien ongeslagen wedstrijden op rij natuurlijk. Er zit een grote honger om te winnen in het team. Maar dat kan alleen als iedereen zich volledig geeft. Als het andersom is hebben wij tegen elke ploeg een probleem”, aldus Been.

Om puntenverlies in Bergen te vermijden vraagt de coach minimaal dezelfde inzet als tegen KV Kortrijk. “In het Belgische voetbal moet je telkens weer bij de les zijn als je wil winnen, waarschuwde Been aan het begin van de persconferentie. "Je moet zaterdag naar de laatste in de rangschikking, maar dat zegt niets. Ik ben er vorige week al gaan kijken en als je denkt dat je het daar op halve kracht kunt gaan doen dan kom je gegarandeerd bedrogen uit. Dat heb ik al tegen mijn jongens gezegd.”

Overigens maakte Been al zijn team voor de wedstrijd van morgen bekend. De enige nieuwe naam in het team is Kumordzi, die de geschorste Hyland vervangt. De andere spelers die tegen Kortrijk mochten starten, komen ook morgen aan de aftrap. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties