Been: "Haat-liefdeverhouding met Camus"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Been: "Haat-liefdeverhouding met Camus"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Fabien Camus groeide de voorbije weken uit tot één van de sterkhouders bij KRC Genk. Nochtans verliep zijn Limburgs parcours met horten en stoten. "Ik herken zaken van mezelf bij Fabien", is Mario Been eerlijk.

Fabien Camus is momenteel één van de publiekslievelingen in de Cristal Arena. De Tunesiër werd vorig seizoen nog uitgeleend aan Troyes AC en verzeilde bij aanvang het seizoen op de bank, maar vocht terug. Mario Been legt in Sport/Voetbalmagazine uit waarom de 28-jarige middenvelder nu aan het ontbolsteren is.

“Ik had een haat-liefdeverhouding met Camus”, geeft de Nederlander toe. “Als voetballer hoefde hij me niets te bewijzen, maar de ploeg heeft niet altijd balbezit. Fabien kan het verschil maken, maar er was werk nodig als de tegenstander het leer bezit. Gelukkig pikte hij die zaken op tijdens zijn invalbeurten.”

“Ik herken zaken van mezelf bij hem”, besluit Been. “Ik had ook liever de bal aan de voet in plaats van er te moeten achter hollen. Ook nu moet ik Camus nog bij de les houden, maar dat hoort nu eenmaal bij het voetbal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties