Reactie Chatelle: "Pakken te veel goals op sleutelmomenten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Chatelle: "Pakken te veel goals op sleutelmomenten"
Foto: © SC

RAEC Mons kon gisterenavond alweer geen punten pakken. De roodhemden gingen in eigen huis met 2-3 onderuit tegen KRC Genk. "We pakken te veel goals op sleutelmomenten", analyseerde Thomas Chatelle na afloop.

Cédric De Volder in Bergen

De Draken toonden zich in de eerste helft nochtans de evenknie van KRC Genk, maar waren na amper vier minuten al op achtervolgen aangewezen. “Het klopt dat we voor de pauze aanspraak konden maken op meer”, beseft ook Thomas Chatelle. “De bal ging netjes van voet tot voet, maar voor doel hadden we het geluk niet aan onze zijde.”

"Punten niet in verhouding met prestaties"

“Eigenlijk is het eenzelfde verhaal als de voorbije weken”, gaat de voormalige middenvelder van RSC Anderlecht verder. “Op cruciale momenten verliezen we de concentratie. En dat betaal je dan natuurlijk cash tegen een topclub.”

De Henegouwers kijken op die manier tegen een 3 op 42 aan. Welke balans kunnen we opmaken na de eerste veertien speeldagen? “We weten alvast waaraan we moeten werken”, lacht Chatelle. “Al denk ik dat onze punten niet in verhouding met onze prestaties staan. Volgende week staan we echter voor een belangrijk moment bij KV Oostende. Het realisme dwingt me te zeggen dat we moeten winnen aan de kust.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties