Reactie Dejaegere: "Dafalgan tijdens de rust"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Dejaegere: "Dafalgan tijdens de rust"
Foto: © SC

Brecht Dejaegere verloor met AA Gent gisteren met het kleinste verschil van Standard. De middenvelder kreeg een slag op de neus in de eerste helft en had daar de rest van de partij last van.

Sander De Graeve in Gent

"Na die slag en die bloedneus had ik last van koppijn. Wanneer het spel even stil lag werd ik zelfs duizelig, alles begon te draaien. Bij de rust nam ik een Dafalgan in de hoop dat het zou beteren." Dejaegere moest in de tweede helft uiteindelijk toch gewisseld worden. "De coach zei me dat ik het moest laten weten wanneer ik me niet meer 100% in orde voelde."

Ondanks dat euvel speelde Dejaegere een degelijke wedstrijd, centraal op het middenveld deze keer. "Het viel goed mee. Ik krijg veel vertrouwen van de coach. Ik kende inderdaad een moeilijke aanpassing, maar hoop dat ik mijn niveau nog meer omhoog kan krijgen."

De ex-speler van Kortrijk vindt dat het Gent aan geluk ontbreekt. "In Waregem werd Pedersen onterecht afgevlagd en vandaag hadden we die bal op de lat en nog wat andere kansen. Dat is natuurlijk spijtig, maar het gaat de goeie kant op. Het spel wordt steeds beter, maar nu moeten we die vorm in resultaten omzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties