Reactie De Zeeuw: "Getoond dat ik nog heel goed kan voetballen"

De Zeeuw: "Getoond dat ik nog heel goed kan voetballen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Demy de Zeeuw kreeg van zijn bestuur, zijn coach en zijn medespelers heel wat lof na zijn wedstrijd tegen PSG. Normaal ook, want de middenvelder speelde veruit zijn beste wedstrijd sinds hij bij Anderlecht zit.

Van Holsbeeck roemde hem na zijn prestatie met de woorden: "Ik heb de De Zeeuw van bij Ajax gezien". "Ik ben heel gelukkig met het resultaat gewoon. Iedereen lachte Anderlecht al uit na onze vorige resultaten en dit is een mooie revanche. En vooral omdat het geen gestolen punt is. We hebben alle taken naar behoren uitgevoerd. En we hebben ons eindelijk als mannen gedragen. In de heenmatch maakten we amper 13 fouten. Ik denk dat ik er persoonlijk vandaag meer maakte. Het was op het randje en soms er over, maar zo moet je spelen tegen topploegen als PSG", knipoogde De Zeeuw.

Zijn eigen prestatie vond hij ook zijn beste sinds lang. "Ik heb altijd gezegd dat ik een aantal wedstrijden nodig heb om in mijn ritme te komen. Ik speel nu drie matchen na elkaar. Als je maar tien minuten of een kwartier mag spelen, is het moeilijk om je te tonen. Ik heb iedereen laten zien vandaag dat ik gewoon nog heel goed kan voetballen."

En die bekroonde hij ook met een knap doelpunt. "Ik wist dat ik die bal in de verre hoek moest duwen. Na die goal voelde ik vooral bevrijding. Ik wist dat mijn kans ging komen. De trainer moest wel nieuwe keuzes maken, want het spel was niet goed en we verloren. Maar ik ben blij dat ik me nu kunnen tonen heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties