Pirès trekt voetbalschoenen weer aan

Koen Donvil
| 5 reacties
Pirès trekt voetbalschoenen weer aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robert Pirès gaat weer voetballen. De Fransman zal begin volgend jaar deelnemen aan de Indian Super League. Samen met andere (voormalige) voetbalsterren moet hij het niveau in de Indiase competitie opkrikken.

De voetbalsterren staan onder contract bij de Celebrity Management Group, de organisator van de Indiase competitie, die de spelers middels een veiling aanbood aan de Indiaase clubs. Na een geaccepteerd bod van 600.000 euro, zal Pirès aan de slag gaan bij Howra.

Het concept om spelers aan te bieden, is gebaseerd op het Indiase cricket, dat erg succesvol is. Ook spelers als Crespo, Ljungberg, Yorke en Saha staan op de lijst. De competitie zal gehouden worden tussen januari en maart 2014 en bestaat uit acht teams.

De gewezen Arsenal-speler, die dit seizoen ook al meetrainde bij The Gunners, kijkt er enorm naar uit opnieuw te voetballen. Dat zei hij aan ex-ploegmaat bij de nationale ploeg Bixente Lizarazu op RTL. "Ik kan niet wachten om te vertrekken. We zien wel hoe alles verloopt."

Ook de coaches van de teams in India zullen grote namen zijn. Zo circuleren de namen van onder andere Peter Schmeichel en Marcel Desailly.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties