Van Holsbeeck denkt aan 'buitenlandse' Belgen in problemen

Van Holsbeeck denkt aan 'buitenlandse' Belgen in problemen
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck is al zwaar aan het nadenken wat hij er in januari wil bijhalen om zijn ploeg te versterken. En daarbij denkt hij aan enkele Belgen die bij hun (top)clubs momenteel weinig aan de bak komen.

Van Holsbeeck geeft dat ook toe in HLN. "Het is inderdaad zo dat we deze winter uitkijken naar spelers die dreigen om de Wereldbeker te missen omdat ze momenteel minder aan spelen toekomen bij hun clubs - dat kan gelden voor Rode Duivels maar ook voor buitenlandse internationals."

En dan wordt er natuurlijk onmiddellijk in de richting van Kevin De Bruyne gekeken. "Kevin mag direct komen... Het wordt niet evident, maar het is iets dat we zeker moeten onderzoeken. De Wereldbeker maakt zaken mogelijk."

Anderlecht gaat naar enkele duidelijke types op zoek. "Een vervanger voor Suárez, dat is al zeker. En dan moeten we even afwachten wat er zal gebeuren met Kouyaté. Met hem is de afspraak gemaakt dat hij in januari weg mag als er een bod komt uit de Premier League dat alle partijen beter maakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties