Bendtner wil nog steeds weg bij Arsenal

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Bendtner wil nog steeds weg bij Arsenal
Foto: © SC

Nicklas Bendtner maakt sinds september opnieuw deel uit van de A- kern van Arsenal. De aanvaller is echter niet vergeten hoe hij voordien werd teruggezet naar de reserven en stuurt nog steeds aan op een vertrek.

Deze zomer wilde Bendtner al graag andere oorden opzoeken. De Deen, die vorig jaar op uitleenbasis voor Juventus speelde, paste toen immers niet in de plannen van Wenger en moest met de reserven meetrainen. Omdat Arsenal er echter niet in slaagde om een spits aan te trekken, drong de Franse coach er bij Bendtner toch op aan om in Londen te blijven. Naar eigen zeggen had de spits toen drie voorstellen op zak.

Toch voelt Bendtner, die ook bij de supporters weinig geliefd is, zich nog steeds te weinig geapprecieerd.  In een gesprek met Berlingske geeft hij aan dat hij dubbel zo hard moet werken om een kans te krijgen bij de Londense club, waar hij al sinds zijn zestiende onder contract ligt. Hij is ook nog steeds niet vergeten hoe hij werd teruggezet naar de reserven, een beslissing die hij ‘belachelijk’ noemt.

Arsenal blijft intussen ook op zoek naar een alternatief voor Bendtner, die momenteel de enige back-up is voor Giroud. The Gunners denken onder meer aan Hernandez en Suarez om het offensieve compartiment te versterken.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties