City, zonder Kompany, alweer onderuit

Leander Mespreuve
| 1 reacties
City, zonder Kompany, alweer onderuit
Foto: © SC

Een zwak Manchester City ging vanmiddag onderuit op het veld van staartploeg Sunderland. Door het verlies staat City pas zevende in het klassement, voor Sunderland zijn dit drie gouden punten.

Manchester City, zonder de nog altijd geblesseerde Vincent Kompany, speelde een ongeïnspireerde wedstrijd tegen de voorlaatste in het klassement.

Sunderland mocht blij zijn dat Larsson op het veld mocht blijven na een wilde tackle op Garcia. Vlak daarna kwam de thuisploeg op voorsprong na een doelpunt van Bardsley. Hij zette zich goed door en schoot de bal in de verste hoek binnen.

Vanaf dan nam City de wedstrijd in handen, zonder echt te imponeren. Agüero en Navas kwamen er dichtbij, maar scoren lukte niet voor de troepen van Pellegrini. Na een spannend slot hield Sunderland de zenuwen onder bedwang en boekte zijn tweede overwinning van het seizoen. Het blijft voorlaatste in de stand, maar deze drie gouden punten zullen het geloof in eigen kunnen enkel aanwakkeren.

City beleeft een kwakkelseizoen. Na elf speeldagen staat het op een zevende plaats, met amper zes overwinningen. Groot contrast met de Champions League, waar City zich afgelopen week verzekerde van een Europese lente op het allerhoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties