Zlatan en Neymar genomineerd voor mooiste doelpunt van het jaar

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Zlatan en Neymar genomineerd voor mooiste doelpunt van het jaar
Foto: © SC

De FIFA heeft maandag bekendgemaakt welke spelers kans maken om de 'Puskas award' in de wacht te slepen. Die trofee bekroont de speler die het mooiste doelpunt van het jaar maakte. Onder andere Zlatan Ibrahimovic en Neymar behoren tot de kanshebbers.

De Puskas award wordt dit jaar voor de vijfde keer in zijn bestaan uitgereikt. Eerder staken Cristiano Ronaldo, Neymar, Hamit Altintop en Miroslav Stoch de prijs al eens op zak.

Dit jaar zijn de bekendste kanshebbers op de trofee Zlatan Ibrahimovic en Neymar. De Zweedse vedette scoorde in november 2012 een fenomenale omhaal tegen Engeland, maar was toen net te laat om nog genomineerd te worden voor de editie van vorig jaar. Dit jaar is hij er wél bij.

Kanshebbers
Alle kandidaten op een rij: Zlatan Ibrahimovic (PSG), Neymar (Barcelona), Panagiotis Kone (Bologna), Peter Ankersen (Esbjerg), Lisa De Vanna (Melbourne Victory), Daniel Luduena (Pachuca), Nemanja Matic (Benfica), Louisa Necib (Olympique Lyon), Juan Manuel Olivera (Nautico).

Hieronder kan je het doelpunt van Zlatan Ibrahimovic tegen Engeland nog eens herbekijken. Voor alle doelpunten en om je stem uit te brengen kan je terecht op DEZE WEBSITE.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties