Gewezen Milan-vedette komt stage lopen bij Wilmots
Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Gewezen Milan-vedette komt stage lopen bij Wilmots
Foto: © SC

Marc Wilmots doet het goed als bondscoach van België en dat is ook gewezen Milan-vedette Gennaro Gattuso niet ontgaan. Binnenkort komt de 35- jarige Italiaan stage lopen bij de selectieheer van de Rode Duivels.

Gattuso hing eerder dit jaar zijn schoenen aan de haak bij het Zwitserse Sion. Daar was hij kortstondig actief als speler-trainer, maar een succes werd dat allesbehalve. Na net iets meer dan twee maanden werd hij al op de keien gezet door de club.

Vervolgens ging Rino zijn geluk beproeven bij het net uit de Serie A getuimelde Palermo. De club wilde zo snel mogelijk terug naar het hoogste niveau, maar Gattuso werd zes speeldagen en amper twee zeges later de laan uitgestuurd.

"Wilmots heeft een topgeneratie onder zijn hoede"

Momenteel zit de voormalige middenvelder zonder club en wil hij zoveel mogelijk bijleren over het trainersvak. In So Foot liet Gattuso optekenen dat hij stage gaat lopen bij Real Madrid, Borussia Dortmund en Arsenal. “Maar ik zal ook Marc Wilmots ontmoeten. Hij heeft echt een topgeneratie onder zijn hoede en ik wil weten hoe hij alles klaarspeelde.”

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties