Oranje-debutant ontspannen: "Falcao schijnt goed te zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Oranje-debutant ontspannen: "Falcao schijnt goed te zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nederland oefent volgende week tegen Colombia met het oog op het WK van volgend kalenderjaar in Brazilië. Debutant Joël Veltman is alvast niet onder de indruk van Radamel Falcao. "Hij schijnt een goede speler te zijn."

België en Nederland volgen de komende dagen een gelijkaardig programma. Beide selecties haspelen een vriendenpartijtje af tegen hun collega’s uit Colombia en Japan. Louis van Gaal toverde bij Oranje een wit konijn uit zijn selectiehoed. Joël Veltman maakte vorige week nog indruk met Ajax in de Champions League en mag nu zijn kunnen bewijzen op het allerhoogste schavotje.

“Mijn vader heeft me net afgezet”, aldus de 21-jarige verdediger bij zijn aankomst in het Nederlandse spelershotel. “Of hij me wijze raad heeft meegegeven? Ik moet gewoon mezelf blijven. Ik hoop natuurlijk op speelminuten, maar zal de wedstrijd voorbereiden als elke andere.”

De kans bestaat dat het goudhaantje volgende week aan de bak moet tegen Colombia. Zou een debuut tegen Radamel Falcao niet leuk zijn? “Ik speel soms met hem op het FIFA-spelletje”, lacht Veltman. “Hij schijnt ook in het echt een goede speler te zijn. Maar een tegenstander is een tegenstander en dan maakt het niet uit of die man Schots of Colombiaans is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties