Van den Brom: "Media maakten me met de grond gelijk"

Koen Donvil
| 38 reacties
Van den Brom: "Media maakten me met de grond gelijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Van den Brom zit weer wat steviger op zijn stoel na het gelijkspel van Anderlecht in Parijs en de winst op Racing Genk. De Nederlander had het de voorbije weken moeilijk met de kritiek die geuit werd rond zijn persoon.

Anderlecht kende een magere seizoensstart en ook in de Champions League waren de resultaten op zijn zachtst gezegd pover te noemen. Er kwam steeds meer kritiek op de aanpak van Van den Brom en dat kostte hem bijna zijn job. Na goede uitslagen tegen PSG en Genk kan de trainer van de Brusselaars weer wat vrijer ademen.

In Het Nieuwsblad reageert VDB op de bezwaren van de voorbije weken. "Ik ben het vaak niet eens geweest met de kritiek die er gekomen is. Nu wordt me verweten dat ik de jeugd eerst een kans gaf en ze vervolgens heb laten vallen. Dat is ­onzin. Tegen Genk was onze achterhoede gemiddeld twintig jaar, dat zegt ­genoeg."

De 47-jarige coach geeft toe dat hij moeite had met de commentaren. "Het is makkelijk om te zeggen dat je jezelf daar niets van aantrekt, maar dat is onzin. Je staat ­ermee op en je gaat ermee naar bed. Vooral de kritiek van de media was moeilijk te ­accepteren. Ze hebben mij met de grond gelijkgemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties