"De Bruyne moet Mourinho overtuigen tijdens invalbeurten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
"De Bruyne moet Mourinho overtuigen tijdens invalbeurten"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne wilde zich donderdagavond voor het oog van José Mourinho bewijzen. De Rode Duivel wilde zich net iets té graag tonen en kende niet zijn beste partij. Hoe moet het nu verder met onze landgenoot?

De Bruyne zit vaker dan hem lief is op de bank of de tribunes bij Chelsea. Tot voor kort had dat geen weerslag op zijn prestaties bij de nationale ploeg, maar tegen Colombia bleek zijn gebrek aan speeltijd voor het eerst een probleem te vormen. Dat zag ook Franky Van der Elst.

"Aanwezigheid van Mourinho? Dat zou niet mogen meespelen"

“Je ziet het echt aan De Bruyne dat hij weinig aan spelen toekomt. Of de aanwezigheid van Mourinho er voor iets tussen zat dat hij een mindere match speelde? Dat denk ik niet. Hij moet immers iedere dag voor de ogen van Mourinho trainen, dus dat zou niet mogen meespelen", aldus Van der Elst aan Voetbalkrant.com.

"Het kan snel gaan, hé. Het is tenslotte nog anderhalve maand tot de transferperiode begint"

Anderzijds hoopt Van der Elst wel dat er snel verandering komt in de situatie van de middenvelder. “Hij moet Mourinho trachten te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens invalbeurten. Wie weet krijgt hij binnenkort een basisplaats in de Champions League, als Chelsea zich geplaatst heeft.”

“Het kan allemaal snel veranderen, het is tenslotte nog anderhalve maand tot de transferperiode begint. Maar hij moet hoe dan ook minuten maken. Ik zeg niet dat hij iedere week in actie moet komen, maar hij moet wel voldoende ritme hebben. Zeker voor een aanvallende/creatieve speler is dat heel belangrijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties