Sissoko tekent niet bij Anderlecht

Sissoko tekent niet bij Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De kans was groot dat Mohamed Sissoko morgen een contract zou tekenen bij Anderlecht, maar zover komt het niet. Anderlecht en de speler hebben in onderling overleg besloten om geen verbintenis aan te gaan.

Na twee weken meetrainen bij Anderlecht had iedereen verwacht dat Mohamed Sissoko eerstdaags zou gaan tekenen bij Paars-Wit, maar zover komt het dus niet. Na onderling overleg tussen directie en speler is besloten om geen verbintenis aan te gaan. De redenen daarvoor zijn geen financiële eisen, noch heeft het iets te maken met de fysieke paraatheid van de verdedigende middenvelder. Dat laat de club weten via een persbericht.

De speler zelf wil iedereen bedanken voor de professionele ontvangst die hij kreeg bij de club. En ook Algemeen Directeur Van Holsbeeck had enkel lof voor de speler: "Hoewel Mohamed Sissoko een meerwaarde had kunnen betekenen voor RSCA om zijn ervaring en leiderschap, hebben we helaas geen akkoord kunnen vinden. Ik wil hem hoogst persoonlijk danken voor zijn positieve en inspirerende houding."

De voormalige middenvelder van Liverpool, Juventus en PSG trainde de voorbije weken goed mee bij Anderlecht en overtuigde - ook al is hij nog niet op zijn beste niveau - in de oefenwedstrijd tegen NAC Breda dat hij wel degelijk iets kan. Vandaag leek een verbintenis dichtbij te zijn, maar zover komt het dus niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties