Reactie Molenberghs: "Wil met Westerlo naar eerste klasse"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Molenberghs: "Wil met Westerlo naar eerste klasse"
Foto: © SC

Een vroege goal van Jarno Molenberghs hielp Westerlo aan de overwinning in de belangrijke partij tegen Moeskroen. "Het was heel moeilijk", gaf hij na de partij toe.

Robby Morren in Westerlo

"Het was een afvallende bal in de zestien. Ik trapte en dan werd die bal nog aangeraakt en ging hij binnen. Het is niet de mooiste goal maar ik ben wel blij met de drie punten."

Kort daarna had Molenberghs nog een uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen en de match al snel in een definitieve plooi te leggen. "Macdonald bracht de bal perfect voor doel. Ik kwam toen van de middenlijn gelopen en wilde de bal binnenglijden. Eigenlijk had die binnen moeten gaan."

Wat volgde was een bijzonder moeilijke wedstrijd voor Westerlo dat zelf niet meer aan voetballen toe kwam. "De hele ploeg heeft er hard voor moeten knokken, het was moeilijk. We hebben allemaal heel veel loopwerk moeten verrichten."

"We zijn op de goede weg"

Molenberghs is bezig aan een prima seizoen. "Dat wil ik niet van mezelf gezegd hebben", ontwijkt hij de vraag. "De trainer verwacht dat ik ook verdedigend werk opknap. Dat betekent dat ik veel moet lopen maar dat ligt me wel. Ik blijf hard werken en wil met Westerlo naar eerste klasse. We zijn op de goede weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties