Saviola raadt ex-ploegmaat transfer naar Monaco af

Caroline Tonnelier
| 7 reacties
Saviola raadt ex-ploegmaat transfer naar Monaco af
Foto: © SC

Victor Valdés verlaat zoals bekend na dit seizoen Barcelona en Monaco wordt nadrukkelijk genoemd als zijn toekomstige werkgever. Ex-ploegmaat Saviola is echter weinig positief over de Franse club.

Javier Saviola heeft in de loop van zijn carrière bij heel wat verschillende ploegen in diverse competities gespeeld. De Argentijn is dan ook goed geplaatst om een vergelijking te maken tussen zijn ex-teams. De 31-jarige aanvaller speelt momenteel bij Olympiakos, maar kwam in het verleden ook al uit voor zowel Barcelona als Monaco.

Op sportief vlak spreekt Saviola over een grote achteruitgang voor wie van Barcelona naar Monaco trekt, maar ook over het extra-sportieve aspect is Saviola weinig enthousiast. “Het was er kil. Na de wedstrijd kon je gewoon naar huis lopen. Buiten het stadion herkende niemand je. Daar is op zich niets verkeerd mee, maar het is wel verrassend.” Als Valdés naar Monaco trekt, kan hij er een miljoenencontract tekenen bij de club van Rybolovlev en dat kan wellicht de doorslag geven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties