Reactie Van Langendonck na prima wedstrijd: "Daarvoor sta ik in de goal"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Van Langendonck na prima wedstrijd: "Daarvoor sta ik in de goal"
Foto: © SC

Koen Van Langendonck had zondagmiddag een belangrijk aandeel in de overwinning van Westerlo. De goalie pakte op belangrijke momenten uit met enkele cruciale reddingen.

Door Robby Morren

"Daarvoor sta je ook in de goal", hield hij zich aanvankelijk op de vlakte. "Het is gelukt om de nul te houden en dat is de verdienste van de ganse verdediging. Natuurlijk is dat als doelman ook heel fijn."

De competitieleider kende een allesbehalve makkelijke wedstrijd tegen Moeskroen Peruwelz. "Zij willen ook bovenaan meedraaien en ze kwamen niet naar ons voor een puntje. De eerste 25 minuten waren wij de betere ploeg, daarna was het initiatief aan Moeskroen. Onze tweede helft was te slap."

Concurrentie met Cordier

Na een lange afwezigheid keert ook doelman Cordier terug bij Westerlo. Extra concurrentie dus voor Van Langendonck. "We hebben twee goede keepers, dat is ook nodig om elkaar scherp te houden. Ik ga mijn best blijven doen en hard blijven werken op training. Ik ben graag bij Westerlo en ga proberen met deze club naar eerste klasse te gaan."

Met overwinningen tegen de toppers Antwerp en Moeskroen in de achterzak, trekt Westerlo vrijdag naar Eupen. "Dat is opnieuw belangrijk", weet Van Langendonck. "Eupen is een hele goede ploeg. Bovenaan staan enkele ploegen nu heel dicht bij elkaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties