Mönchengladbach blijft overwinningen aan elkaar knopen

Joris De Wolf
| 1 reacties

Borussia Mönchengladbach heeft zich door een overwinning op het veld van Stuttgart nog steviger in de top 5 genesteld. Het werd 0-2 in de Mercedes-Benz Arena. Onze landgenoot Filip Daems bleef 90 minuten op de bank bij de bezoekers.

De bezoekers kwamen een tiental minuten voor het einde van de eerste helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Raffael. Op aangeven van Herrmann scoorde hij zijn zesde van het seizoen.

Na de koffie was het voor de bezoekende supporters wachten tot een kwartier voor tijd vooraleer ze nog eens konden juichen. Opnieuw was Herrmann de aangever van dienst, ditmaal scoorde Wendt.

Mönchengladbach blijft door deze overwinning op een knappe vierde plaats, op zeven punten van leider Bayern München. Stuttgart blijft met een achtste plaats in de buik van het klassement hangen.