Van den Brom ziet Vargas, Proto en Gillet terugkeren

Van den Brom ziet Vargas, Proto en Gillet terugkeren
Foto: © SC

John van den Brom kan met een nagenoeg fitte kern afreizen naar Charleroi. Buiten Matias Suarez is immers iedereen fit. Ook Ronald Vargas, die in de wedstrijdselectie terugkeert.

Van den Brom was uiteraard tevreden dat al zijn spelers zonder problemen terugkeerden van hun internationale bezigheden. "Iedereen is fit en dat komt niet zo veel voor", lachte hij. "Vargas is klaar en zal in de wedstrijdkern zitten. We hebben met hem een heel programma doorlopen en zijn intensief met hem bezig geweest. Dat komt dus niet uit het niets, want hij heeft ook al met de beloften en tegen NAC gespeeld."

Daarnaast maakte Van den Brom ook één ding heel duidelijk. "Proto is terug en hij speelt. Hij heeft al drie weken getraind en is weer klaar voor de dienst. Ik had gezegd dat hij de nummer 1 is en ik denk dat ik dat niet hoef te veranderen omdat hij geblesseerd was. Maar ik was heel tevreden over wat Thomas Kaminski laten zien heeft."

Gillet trainde deze week ook weer mee, maar een basisplaats zal waarschijnlijk nog te vroeg komen. "Guillaume weet ook dat hij zal moeten strijden voor zijn plaats. Nu goed, hij zit in de kern en ik zal niet aarzelen om hem te brengen, maar hij heeft natuurlijk veel minder getraind dan bijvoorbeeld Proto."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties