Drie Belgen aan aftrap in Merseyside-derby

Koen Donvil
| 4 reacties

In de Engelse Premier League is de aftrap gegeven tussen Everton en Liverpool. Bij de thuisploeg staan Kevin Mirallas en Romelu Lukaku in de basiself, terwijl Simon Mignolet het doel verdedigt van de bezoekers.

De clash tussen de twee clubs uit Liverpool staat wel vaker garant voor spektakel, al is er dit seizoen soms minder te beleven bij The Toffees. Dit seizoen speelden ze al vier keer 0-0. Bij de bezoekers zit Sturridge overigens op de bank. Hij werd niet fit genoeg bevonden om aan de aftrap te verschijnen.

Na een kwartier was de tussenstand al 1-1. Coutinho bracht The Reds al na vijf minuten op voorsprong, maar Everton antwoordde drie minuten later: Mirallas verschalkte Mignolet. Na de wedstrijd vindt u een volledig verslag op Voetbalkrant.com