Harbaoui is niet bang van Club Brugge

Koen Donvil
| 0 reacties
Harbaoui is niet bang van Club Brugge
Foto: © SC

Morgenavond kijken Lokeren en Club Brugge elkaar in de ogen. De thuisploeg kan terug een beroep doen op zijn Tunesische prijsschutter Hamdi Harbaoui die terugkeert na schorsing. Hij is alvast niet bang voor de komst van Club.

Harbaoui laat in La Meuse optekenen dat hij Blauw-Zwart geen buitengewone ploeg vindt. "We meten respect hebben voor onze tegenstander van morgen, maar het is geen exceptionele ploeg. Dat hebben we al kunen vaststellen tijdens de wedstrijd bij hen enkele weken geleden."

De spits die dit seizoen al elf keer de weg naar doel vond, wil uitgaan van eigen sterkte. "Wij staan slechts vier punten achter Club Brugge en moeten volgens onze eigen waarden spelen. We moeten een positief resultaat neerzetten."

Dutra of Harbaoui?

Op de vorige speeldag tegen KV Mechelen werd de geschorste Harbaoui vervangen door de Braziliaan Junior Dutra die prompt twee keer scoorde. "De prestatie van Dutra op mijn positie heeft me verrast", geeft Harbaoui toe. "Zelf voel ik me heel goed in het systeem van eenzame spits, want dat zit in mijn stijl van spelen. Het is nu aan de coach om te kiezen. Ik zal zijn keuze accepteren en respecteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties