Reactie Buffel: "Coach kon iedereen wisselen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Buffel: "Coach kon iedereen wisselen"
Foto: © SC

Thomas Buffel beleefde gisteren geen al te beste avond aan de Belgische kust. De kersverse vader ging niet vrijuit bij het eerste tegendoelpunt en werd aan de rust in de kleedkamer gelaten. "Dit maakte ik nooit eerder mee als speler van KRC Genk."

Cédric De Volder in Oostende

KRC Genk verdronk gisteren in de Oostendse zee. De promovendus stuurde de blauwbloezen de bus op met een zware 4-0-nederlaag. Thomas Buffel was na afloop van de partij dan ook aangeslagen. “Deze nederlaag laat een enorm zure nasmaak na. Dit maakte ik nooit eerder mee als speler van KRC Genk. Het leek wel alsof we zonder vertrouwen stonden te voetballen.”

"Te laat bij eerste tegendoelpunt"

“Misschien hebben we Oostende wel onderschat”, laat de voormalige sterkhouder van onder meer Feyenoord en Glasgow Rangers optekenen. “Iedere speler mag de komende dagen eens in de spiegel kijken. Of ik teleurgesteld was omdat ik aan de rust werd gewisseld? Ik denk dat de coach iedereen van het veld kon halen.”

Vooral bij het eerste tegendoelpunt gaat Buffel niet helemaal vrijuit. “Het klopt dat ik te laat was”, besluit de flankaanvaller. “Jordan Lukaku ging diep in mijn rug, maar ik dacht dat Ngcongca Anele nog in mijn rug stond. Al levert de huurling van RSC Anderlecht vervolgens natuurlijk de perfecte voorzet af.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties