Derde klasse B: Zaventem gaat onderuit

Joris De Wolf
| 4 reacties

In de derde klasse B stonden er deze namiddag vijf wedstrijden op het menu. Leider Zaventem verloor met 3-2 op het veld van Berchem. De Brusselaars hebben nog altijd zes punten voorsprong op Verviers, maar die hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

Berchem – Zaventem: 3-2
Berchem startte het best aan de wedstrijd. Na een kwartier spelen kwamen ze dan ook op voorsprong. Amper vier minuten later kreeg Zaventem een strafschop, maar de thuisdoelman redde mooi. Beide ploegen gingen rusten met een 1-0 tussenstand.

Amper vier minuten na de koffie stond het 2-0. Maar Zaventem vocht terug. Ouahabi maakte er al snel 2-1 van. Een kwartier voor het einde bracht Weynants de bordjes opnieuw in evenwicht. Echt lang kon Zaventem niet van die gelijke stand genieten. Amper drie minuten na de 2-2 beging Hermans een fout in het strafschopgebied. Rood en penalty was het verdict. Berchem benutte de strafschop en speelde nadien de wedstrijd rustig uit.